15 Temmuz Dergisi

25.12.2023 61

15 Temmuz gecesi vatanına ihanet edenler devletimize ve milletimize zarar vermek istediler. Milletimiz; genç, yaşlı, çoluk çocuk demeden canını hiçe sayarak sokaklara, meydanlara çıktı ve bu hainlere karşı koyarak demokrasimize yönelen tehditleri önledi.

15 Temmuz’da asla unutulmayacak, tarihe geçecek kahramanlıklar yaşandı. Dünya, bir milletin geleceğine, devletine, ülkesine nasıl sahip çıktığına şahit oldu. Milletimizin göstermiş olduğu k a h r a m a n l ı ğ ı n v e millî birlik ve dayanışmanın önemini gelecek nesillere aktarmak için 15 Temmuz tarihi “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” olarak kabul edildi.

Bu günün anlam ve önemini vurgulamak için okulumuz öğrencileri bir dergi hazırladı.

BURAYA tıklayarak dergiye erişebilirsiniz.