23 Nisan Futsal Kız Takımı İl Birincisi

Okul Futsal Yıldız Kız Takımımız, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği Müsabakalarında bugün oynadığı son maçında Yatağan Fatih Ortaokulu'nu 2-0 yenerek "İL ŞAMPİYONU" oldu. ⚽

17.02.2022 840

✔️ Takım antrenörü müdür yardımcımız Mehmet Çakır hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, takımımıza Grup Şampiyonası'nda üstün başarılar diliyoruz.

✔️Okul Futsal Yıldız Kız Takımımız, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği Müsabakalarında bugün Marmaris Orhaniye İnci Narin Yerlici Ortaokulu ile oynadığı ilk maçını 4-1'lik skorla kazandı.⚽

✔️Okul Futsal Yıldız Kız Takımımız, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği Müsabakalarında bugün Bodrum Çiftlik Mustafa Yazıcı Ortaokulu ile oynadığı ikinci maçını da kazandı.

✔️ Üç gün devam eden turnuvalarda takımımız il birincisi olmuştur, Mehmet Çakır hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz...

✔️Takımımız 1-3 Nisan tarihleri arasında Burdur İlinde düzenlenecek Türkiye Futsal Yıldız Kız Grup Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecek.

17-02-202217-02-202217-02-202217-02-2022