ERASMUS + Okul Eğitimi 3. Grup'tayız

Okul Eğitimi 3. ve Mesleki Eğitim 2. Grup Akreditasyon okullarımız belli oldu.

20.02.2023 155

Okul Eğitimi I. grubumuzun yurtdışı hareketlilik faaliyetleri çoğunlukla tamamlanmış olup Temmuz 2023 tarihinde sona erecektir.

OKUL EĞİTİMİ ALANINDA;

Müdürlüğümüze akreditasyon modülü aracılığı ile 111 okuldan başvuru yapılmış olup, bu başvurulardan;

18 okulumuz daha önce akreditasyon ağında yer aldıkları için 3.grubumuzda yer almaya hak kazanamamışlardır,

Okul Eğitimi I. Grup akreditasyon grubunda yer alan ancak hiçbir yurtdışı hareketlilik faaliyetine katılamayan 18 okulumuz doğrudan 3. grupta yer almaya hak kazanmışlardır,

Kalan başvuruların her biri kendi içlerinde kurum tür ve özelliklerine göre iki bağımsız uzman tarafından değerlendirilmiştir. İki uzmanın vermiş oldukları puanların ortalaması proje başvuru puanı olarak kabul edilmiş, ayrıca; 13 ilçe dağılımı, okul kademe ve tür dağılımı, daha önceki AB proje durumları gibi hususlar doğrultusunda 16 yeni okulumuzun akreditasyon ağına katılması uygun görülmüştür.

Okul Eğitimi III. Grupta yer almaya hak azanan okullarımızın listesi için tıklayınız.

20-02-2023