GÜVENLİ OKUL TOPLANTISI

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı "Güvenli Okul" toplantımızı gerçekleştirdik.

24.10.2021 106

Okul Müdürümüz Eray ÖZBEK başkanlığında; müdür yardımcılarımız, rehber ve psikolojik danışman öğretmenlerimiz, Okulumuz Şiddeti Önleme Ekibinde görevli öğretmenlerimiz, Okulumuz Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Ekibinde görevli öğretmenlerimiz ve sınıf rehber öğretmenlerimizin katılımıyla 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı "Güvenli Okul" toplantımızı gerçekleştirdik.

Bugün 15.40/17.00 saatleri arasında yapılan toplantıda; okul müdürümüz tüm sınıf rehber öğretmenlerinden öğrencilerimiz hakkında bilgiler aldı.

Okulumuzdaki güvenli eğitim ortamının devamı için görüş alışverişinde bulunuldu ve yeni kararlar alınarak yeni yol haritası oluşturuldu.

Toplantı, okul müdürümüzün dikkatli ve özverili çalışmaları nedeniyle öğretmenlerimize teşekkür etmesiyle sona erdi.

24-10-2021