Müdürümüzden 29 Ekim Kutlama Mesajı

Cumhuriyetimizin 98. Yıl Dönümü, Hepimize Kutlu Olsun!

03.11.2021 112

Cumhuriyetimizin 98. Yıl Dönümü, Hepimize Kutlu Olsun!

✔️Cumhuriyet coşkusunu, 29 Ekim 1923'ten bugüne tüm Türkiye olarak gururla yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Ey Yükselen Yeni Nesil! Cumhuriyet'i Biz Kurduk, Onu Yükseltecek ve Yaşatacak Olan Sizlersiniz! sözünün ışığında evlatlarımızı, milli ve manevi değerlerimize sahip, aklın ve bilimin önemini benimseyen, azimle çalışan, yarının dünyasına yön verecek bireyler olarak yetiştirme çabasındayız.
Geçmişimizden aldığımız güçle, muasır medeniyetler seviyesinin çok üstünde olmayı hedeflediğimiz bir geleceğe doğru kararlılıkla ilerlerken, emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonrakilere teslim edeceğiz. Ay yıldızlı bayrağımızı daima hak ettiği şekilde sonsuza kadar dalgalandıracağız.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu toprakları bizlere vatan olarak bırakan tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize şifalar dileyerek şükranlarımı sunuyorum.

Cumhuriyetimizin güçlenerek sonsuza kadar yaşaması dileklerimle, "Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!"
Eray ÖZBEK