Okul Müdürümüzün LGS Mesajı

Okul Müdürümüzün LGS Mesajı

Sevgili öğrencilerim,

Öncelikle, yıl boyu sergilediğiniz olumlu tutum ve davranışlar ile sınava hazırlık sürecinde gösterdiğiniz performansınız nedeniyle sizleri tebrik ediyorum.

Bu süreçte sizlerin daima yanınızda olan ailelerinizi ve başarılı olmanız için var gücüyle sizlere rehberlik eden değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.

Bu sınavda hedefleriniz doğrultusunda başarılı olmanızı yürekten diliyorum.

Hepimizin arzusu emeklerinizin karşılığını alarak istediğiniz bir okulda eğitimlerinize devam etmeniz ve ileride sevdiğiniz bir mesleğe sahip olmanızdır.

Vatanına ve milletine bağlı, milli ve manevi değerlere haiz donanımlı bireyler olarak yetişeceğinize güvenim tamdır.

Şunu hatırlatayım ki; sınavlar hayatımızın her alanında birer basamaktır. Yarın gireceğiniz Liselere Giriş Sınavı (LGS)'de bu basamaklardan birisidir. Sınav her ne kadar önemli olsa da, hayatta hiçbir şey sizlerden daha değerli değildir.

Okulumuz sınava hazırdır ve sınav için gereken tüm tedbirler alınmıştır. Sınavınız huzurlu bir şeklide gerçekleştirilecektir.

Bu vesileyle; sınava büyük bir azimle hazırlanan öğrencilerimize, her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan velilerimize, bu süreçte üstün gayret ve özveriyle çalışan kıymetli öğretmenlerimize ve okul personelimize teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize sınavda zihin açıklığı ve başarılar diliyorum.

Eray ÖZBEK

Okul Müdürü

03.06.2023 265