OKULUMUZDA DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜ GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI

08.10.2022 106

✔️ "Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi" kapsamında pilot okullar arasında yer alan okulumuzun müdürü Eray Özbek, öğretmenlerimiz Şerife Fadime Kırıkoğlu, Ayşegül Korkmaz ve Nalan Kocabaş ile birlikte "Temel Eğitimde Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi Eğitimleri"ne katılarak sertifikalarını aldılar.

✔️ Okul müdürümüz Eray Özbek; eğitimlerde elde edilen kazanımların öğretmen ve öğrencilerimizle paylaşılacağını, okulumuzda var olan demokrasi kültürünün güçlendirilmesi ve yaygınlaştırılması ile ilgili etkili uygulamaların gerçekleştirileceğini böylece çocuklarımızın demokratik kültür yetkinlikleri gelişmiş, aktif, sorumluluk sahibi ve toplum bilinci yüksek vatandaşlar olarak geleceğe hazırlanacaklarını ifade etti.