YENİ ALANLAR İNŞA EDİYORUZ

OKUL BAHÇEMİZDEKİ SPOR ALANLARINI YENİLİYOR, YENİ ALANLAR İNŞA EDİYORUZ...

Saha çalışmalarımız devam ediyor.

17.10.2022 112

✔️Spora ve sporcuya her zaman önem ve destek veren okul müdürlüğümüz, öğrencilerimizi spora teşvik etmek ve genç sporcular yetiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

✔️Sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla "Hayatında Spora Yer Ver" sloganıyla okulumuzda, öğrencilerimizin spor yapabilecekleri çok sayıda alan oluşturuluyor.

✔️Mini futbol,
✔️Basketbol,
✔️Voleybol,
✔️Badminton ve
✔️Yakan Top sahalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden okul müdürümüz Eray Özbek; "Çocuklarımız için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz." diyerek tüm öğrencileri spor yapmaya davet etti.

✔️ Okul müdürümüz Eray Özbek, beden eğitimi öğretmenlerimiz Ahmet Zeybek ve Hüseyin Çolak ile çalışmalarda gönüllü olarak yer alan öğrencilerimize teşekkür etti.
✔️ Zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından sahanın tel örgü ile kapatılacağını ifade eden okul müdürümüz, sporcu öğrencilerimizden turnuvalarda şampiyonluk sözü aldı.

17-10-202217-10-202217-10-202217-10-2022